Winkelmandje - Subtotaal:€ 0,00

Dames saunakilt ( pareo ) Rosace framboze

 

Dames saunakilt ( pareo ) Rosace framboze

Laat als eerste weten wat je van dit produkt vindt

Beschikbaarheid: Uit voorraad

SKU: 098110.6112

€ 39,95

Dames saunakilt ( omslag handdoek ) Rosace framboze


Een prachtige omslag handdoek is deze saunakilt Rosace framboze De saunakilt is gemaakt van een lekkere zachte stof en is van prima kwaliteit. Een saunakilt is enorm handig omdat deze gemakkelijk omgeslagen kan worden en dichtgemaakt. De omslagdoek wordt dicht gemaakt doormiddel van klittenband. Aan de bovenzijde een elastieke band waardoor hij op maat gesloten kan worden.


Geschikt voor maat S t/m L.


100% katoen


Stofdikte 450 gr/m²

Details

Dames saunakilt ( omslag handdoek ) Rosace framboze

Een prachtige omslag handdoek is deze saunakilt Rosace framboze. De saunakilt is gemaakt van een lekkere zachte stof en is van prima kwaliteit. Een saunakilt is enorm handig omdat deze gemakkelijk omgeslagen kan worden en dichtgemaakt. De omslagdoek wordt dicht gemaakt doormiddel van klittenband. Aan de bovenzijde een elastieke band waardoor hij op maat gesloten kan worden.

Aanvullende Informatie

kleur Nee

Als u op werkdagen voor 15:00 besteld wordt uw bestelling nog dezelfde werkdag verstuurd en zal deze de volgende werkdag worden bezorgd.  Houdt u bij het betalen via een overboeking rekening met een vertraging van maximaal 3 dagen omdat de betaling eerst verwerkt moet worden.